Vi har fått et nytt nettsted, gå dit.

askerspeiderne.no Byttetorget
Gammel forside
Ny forside
Stifinnere
Roverhula
Intervjuet
Reisebrev
Sommerleir
Arrangementer
Konkurranser
Feltkjøkkenet
Tipshjørnet
Andakten
Om oss
Nyhetsarkiv
Dokumentarkiv
Redaksjonen
Pages in English
RSS
Installer sk i Firefox
 
Intervjuet
Bilde 09.09.2006 23:06

Ny general­sekretær i for­bundet
Tekst: Rolf / Foto: Rolf"

Per Ove Løkstad overtar som ny generalsekretær etter Ole Inge Bekkelund som slutter 30. september. Nyheten ble annonsert under 60-årsjubileet for Nordtangen lørdag. Les det første intervjuet med ny generalsekretær.


Per Ove Løktad ny generalsekretær
Forbundet er organisert ved en valgt landsjef (styreleder) og en ansatt generalsekretær (adm dir). Landsjef Tor Marius Dahl annonserte lørdag Per Ove Løkstad som ny generalsekretær for forbundet. 'Han brukte kun en time på å si ja', kunne Tor Marius fortelle. Per Ove Løkstad fortalte at han var 45 år og bosatt i Lørenskog med 3 barn og familie. 'Jeg vil ikke skuffe dere', sa han og la til: 'Jeg vil gjøre mitt beste og være beredt!' (På bildet over står ny generalsekretær, Per Ove Løkstad, til venstre og avgående, Ole Inge Bekkelund, til høyre.)

askerspeiderne.no tar regien
I det Per Ove ser ut til å være ferdig etter den korte presentasjonen tar askerspeiderne.no sin utsendte reporter, Speiderservice, kommandoen: 'Hvem er denne mannen?' Publikum bekrefter at dette er det mange som lurer mer på.

Raskt svarer Per Ove at han må ta publikum alvorlig og svarer: 'Jeg har vært speider fra starten i 64. Oslo KFUM. Etter en stund begynte jeg i Høybråten. Her var jeg både ulveleder, troppsleder og gruppeleder. Jeg har også sittet som kretsleder i gamle Oslo og Follo krets av Norges KFUM-speidere. Fartstid har jeg også i forbundet der jeg var ansatt også på slutten av 80-tallet som programsekretær i 4,5 år.

Ny generalsekretær avslører sin visjon
Etter den offisielle annonseringen er over tar askerspeiderne.no kontakt med den nye generalsekretæren og spør: 'Hva er din visjon for forbundet fremover?'

Per Ove tar seg litt tid og lurer spent på hvem som spør. askerspeiderne.no, Askerspeiderne sin nettavis kan vi svare. Han sier: 'Det var et stort spørsmål, men må jo vente det sånn plutselig fra journalister. La meg se: Jeg ønsker å spre det unike produktet KM-speiding er. Det var kanskje litt standard svar. For å oppnå dette mener jeg det er et spesielt viktig punkt vi må se på: Lederkvalitet! Vi trenger gode ledere, gode forbilder. Dette er nøkkelen til suksess. Vi må starte allerede i 10-12 års alder og ha en god ledertrening. Det nytter ikke med ledere som ikke gjør en god nok jobb!'

askerspeiderne.no takker for intervjuet og er stolte av å bringe nyheten først om ny generalsekretær og det første intervjuet. Vi ønsker Per Ove lykke til i tjenesten og må Gud velsigne din gjerning!

Skriv ut

Bilde Siste info sommer­leir
Her finner du all praktisk informasjon om leiren 

Bilde Over­booket flagg­borg
Stas å gå i flagg­borgen rundt Skau­gum på 17. mai 

Bilde Stifinner­leir 17-19. juni
Klart for egen sti­finner­leir på Strand­heim 

Bilde Leirens eldste deltaker
70 år og på leir for første gang siden 1987 

Bilde Førere plan­legger i Dan­mark
Program­met for høsten legges 

Bilde Kylling med salat på tur
Auriga har laget mat til kokke­merket 

Hvem-hva-hvor
 

Bilde Siste info sommer­leir
Her finner du all praktisk informasjon om leiren 

Bilde Dagen før dagen - hva skjer i morgen?
Ta imot underet 

Terminliste - Stifinnergutter
Terminliste - Stifinnerjenter
Terminliste - Vandrere
Terminliste - Rovere

Tveterhytta
Bestill Tveterhytta
Lavvúen
Bestill lavvú
Kanoene
Bestill Kano
Gapahuken
Bestill Gapahuken

Gi grasrotandelen til oss Byttetorget Tips oss Lyst til  bli speider?