Vil du gå i flagg­borgen 17. mai?

Vil du gå i flagg­borgen 17. mai?

Tradisjonen tro inviteres speiderne til å delta i årets flaggborg i Asker. Deltakelse i flaggborgen er en fin opplevelse. Speiderne får se det seremonielle på Skaugum og i sentrum på nært hold.

Vi har de senere år hatt stor pågang og 17. mai-komiteen har satt begrensninger på 40 speidere totalt. Hvem som får være med fordeles på gruppene etter tidspunkt for påmelding.  Så meld deg på raskt!

Flaggborgen er åpen for speidere f.o.m. 5. klasse.

Husk å melde fra på skolen at speideren skal gå i flaggborgen i stedet for sammen med klassen. Meld fra til gruppens leder om speideren ikke skal være med likevel!

Obligatorisk øvelse 16. mai

Alle speiderne må møte til obligatorisk øvelse 16. mai kl 17:00 på Jansløkka skole. Treningen varer i omtrent 1 time. Speidere som ikke deltar på øvelsen kan dessverre ikke være med i flaggborgen. Husk belte på buksa og klær etter vær.

17. mai

Fremmøte på Jansløkka skole senest klokken 7:30. Vi marsjerer da opp til øvre port inn til Skaugum. Toget skal være ferdig oppstilt klokken 7:50.

Avslutning

Toget oppløses på torget i Asker cirka klokken 9:45. Speidere kan hentes ved Vennskaben (det hvite trehuset ved parkeringsplassene ovenfor sentrum) rett etter dette. Her serveres forfriskniger med boller og brus som takk for innsatsen.

Stengte veier

Politiet stenger deler av Kirkeveien og Semsveien for biltrafikk kl 7:00 (se de blå strekene på kartet). Speiderne kan ikke kjøres nærmere enn til Kirkeveien/Haugboveien og Kirkeveien/Vakåsveien etter dette. Det er kun mulig å slippe av ungene her, ikke parkere. Samkjør gjerne!

Speiderdrakt og belte

Ta på:

  • Ulltrøye om det er kjølig under speiderskjorta. Vi bryuker skjorte som ytterste plagg.
  • Speiderskjorte med skjerf
  • Gode sko, f.eks. joggesko.
  • Ikke glorete farge klær sammen med speiderksjorta.

Det kan være tungt å hilse med flaggene over hodet. Flaggene skal aldri røre bakken.

Påmelding

Påmelding sendes samlet for gruppen med fult navn til Rolf Falchenberg. Gruppene bekrefter plasser tilbake til sine speidere. Plasser fordeles etter påmeldingstidpunkt.